V -

Bitterblues

Antalet människor till helgens planer sjunker med varje andetag känns det som! Vi ä ner på 3 nu! Men det ä ju dom som går miste om en toppenhelg!
Idag har för övrigt vare en bra dag! Hade konfa där vi fingermålade bl.a. Askul! Har också tränat ett kort pass idag! Men mycket effektivt om man säger så..


Fit is the new skinny

Tisdag.. Vad ska man säga? Tisdagar är ju tisdagar. Har försökt göra det bästa av dagen ändå! Skola >träning >äta >sova. Det lät ju spännande! Men det var jätte skönt att träna! Blev lite väl trött mot slutet, men det ä ju så det ska vara! I morgon ä det onsdag, vilket hör till de bättre dagarna på veckan! Hipp hipp hurra!
PS. Blir så sjukt taggad av såna här bilder!


One step closer

Måndagar ä väll allas favoritdag...
Själv tycker jag att Tisdagar är snäppet värre faktiskt! Men orsaken är väll att skolchemat ä så fruktansvärt tråkigt, men det måste ju finnas sådana dagar också? Just nu sitter jag och trycker i mig popcorn med cheese krydda och ser Ullared! Inte så man klagar precis!
För övrigt så kom våra pass idag, ett steg närmare Mallorca! Tagga! Har också vare och tränat idag med Elin. Ett plus i kanten för det!
Jätte dålig kvalité på bilderna, I know...


Glory days

Ennu en dag avklarad. Har jobbat hela dagen, haft hur mycket folk som helst på vårt lilla gatukök! Är helt slut efter all stress! Unnar mig därför en lugn och slapp söndagskväll med en chokladkaka i högsta hugg! Det har blivit alldeles för mycket godis den här helgen... Som alla andra också då men..


Jag är apan som liknar dig

Jobbat i princip hela dagen (12-18), men dagen ha gått ganska fort ändå :) taggar nästa helg som satan!! Ska bli jätte kul!
Idag har vare lite av en tjockis-dag, känns som att jag har äter 14 kilo godis! Inte bra... Blir hårdträning på Måndag! Men man måste ju få unna sig lite? Annars blir ju livet inte speciellt kul? Är dödligt trött nu så ska en, en gång på dejt med John Blund. Jag gillar honom, tror det är något att satsa på! ;)
En bild från i somras, I WANT SUMMER PRONTO!


Pic from yesturday


Hosting

Haft en toppendag idag! Är dock helt slut nu! Hade prov i fysik, tror det gick bra men man vet ju aldrig? Och så ha min klass hostat ett disco för mellanstadiet! Det gick superbra och allt flöt på fint! Hade själv jäkla kul! Har jätte ont i fötterna nu och i morron kommer jag få känna att jag lever... För övrigt så jobbar jag hela helgen, men det känns okej endå. Ska på dejt med John Blund nu ;) spännande ...
(Bild dyker kanske upp senare för paddan vill inte göra som jag vill)


Lost my control

Glöm det jag sa tidigare om att jag hade pli på livet! Känns som allt bara snurrar? Men förhoppningsvis går det över...
Har till och med fått stress utslag!?
Men något jag känner rullar på som det ska är mina gym besök! Känner mig faktiskt jävligt hurtig! Är stolt över mig skälv! Förutom den biten med att ta avstånd från godis... Det tar vi senare.


22 Januari

Hello! Ä på bra humör just nu och känner att jag kommer sova gott inatt! Känns som jag hunnit med allt idag, haft kontroll! Känns skönt... Tror det va länge sen jag hade den känslan? Jag har vare och tränat vilket verkligen boostade självkänslan och humöret. Och så har jag pluggat, vilket var MYCKET länge sedan jag gjorde! Välbehövligt om man säger så... OCH så har jag fått mitt lönebesked för denna månad! Sweet feeling! Så nu blire en rivstart på sparandet igen och få lite ekonomisk kontroll efter mitt senaste inköp :) Men just i nuet känns det som allting flyter på bra!

Min baby!

Nu är den min! Guud så glad jag är! Skulle kunna flyga till månen på ren lycka! 

Dumjäkla padda!

Som namn kan se så har min padda blivit knäpp... Men här ä ett colaget som skulle hänga med förra inlägget..

Rumpnisse

Känner mig tom efter att jag tagit ut alla mina besparingar idag.. Men det är ju inte all for nothing! Har äntligen köpt en moped! (Ska köpa senare idag) 
Nu ligger jag utsträckt på en bänk i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja, sen får jag fara hem! 
 

What I have and what I want

Har skaffat skaffat mig en fit me foundation och I love it! Har nog aldrig haft en så bra! Nu saknar jag bara concealern ;)
Har också börjat reka lite inför nästa stats besök. Hittar massor som jag vill ha! Men måste tänka på min kommande utlandsresa så min budget är liten! Får försöka hålla shoppaholicen i styr ;)

Screw this I'm going to Hogwarts

Har Harry Potter maraton med brodern och päronen. Man får aldrig nog! Nu tre och en halv film senare (och ett antal tekoppar) så känns ögonen som fyrkanter och hjärnan som en gröt...
I morgon är det måndag... Gud så kul ... Bara fem dagar kvar till nästa sovmorgon! (Countdown)

Gonatt från mig (och björnarna)

RSS 2.0